Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Micronesia

Proprietate de vânzare în Micronezia

Statele Federate din Micronezia sunt un stat insular al Oceaniei. Acestea sunt situate în partea centrală și de est a Insulelor Caroline, între Insulele Marianne la nord, Insulele Marshall și Kiribati la est, Papua Noua Guinee, Insulele Solomon și Nauru la sud și Palau la vest.

Statele care formează federația sunt, de la vest la est, Yap, Chuuk, Pohnpei și Kosrae.

Palikir este un oraș mic, al cărui municipiu are aproximativ 7.321 de locuitori și este capitala statelor federate din Micronezia.

Situat pe insula Pohnpei, orașul a fost o capitală din 1989, când a înlocuit Kolonia.

Decizia de a cumpăra proprietăți de vânzare în Micronezia este o alegere neobișnuită, dar nu imposibilă.

Statele Federate din Micronezia continuă să fie printre țările cu cel mai mic scor din lume, datorită disponibilității lor pentru investiții străine. Crearea și punerea în aplicare a Legii privind investițiile străine a statelor federate din Micronezia este responsabilitatea atât a guvernului național, cât și a fiecăruia dintre cele patru guverne de stat. Procesul pentru un străin care investește și decide să cumpere proprietăți de vânzare în Micronezia poate fi lung, scump, confuz și poate fi modificat de la caz la caz. Deși legea națională prevede unele orientări generale, legile statelor variază foarte mult în domeniile în care permit investițiile străine, procesul prin care se acordă o licență de investiții străine și în regulile de proprietate. Un investitor trebuie să obțină un permis pentru fiecare stat pe care intenționează să îl facă sau să cumpere proprietăți de vânzare în Micronezia.

Proprietatea străină asupra terenurilor nu este permisă, iar condițiile de leasing sunt controlate exclusiv la nivel de stat. Legea Kosrae permite reînnoirea a 55 de ani de chirie pentru încă 55 de ani, legea Chuuk permite până la 99 de ani, Pohnpei pentru 55 de ani reînnoibilă până la 99 de ani, Yap pentru nu mai mult de 100 de ani și guvernul național al FSM la 99 de ani.

  •  
    Mutarea în Micronezia. Expatriați și locuiți în Micronezia.

        Căutați un paradis, dar doriți să fiți alternativă? Vrei să-ți schimbi radical viața, dar nu știi dacă ar putea fi alegerea potrivită? Te-ai saturat de rutina zilnica obisnuita? Ei bine, vă puteți odihni ușor, pentru că sunteți în locul potrivit! Noi, cei de la Realigro, am decis să creăm ...

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB